Termeni și condiții

Prin folosirea site-ului www.dixibijou.ro sunteți de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE de mai jos.
www.dixibijou.ro își rezervă dreptul de a modifica TERMENII ȘI CONDIȚIILE oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă.

INFORMAȚII GENERALE PRODUSE ȘI PREȚURI

Bijuteriile prezentate pe site sunt realizate din metale prețioase și pietre prețioase, semiprețioase şi sintetice.
Imaginile afișate pe site sunt cu titlu de prezentare și nu creează nicio obligație contractuală. Informațiile despre produsele afișate pe site sunt aproximative și pot diferi ușor față de caracteristicile reale. Datele reale sunt prezentate în certificatul de calitate și garanție care însoțește fiecare produs.
Produsele pot fi modificate/ personalizate la solicitarea clientului.
În cazul inelelor, prima ajustare a mărimii se execută gratuit indiferent dacă se realizează înainte sau după achiziționare. Produsele gravate la solicitarea clientului se redimensionează contra cost.
Orice modificare ulterioară se realizează contra cost.
Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei (RON). Prețurile, ofertele și imaginile pot fi modificate în orice moment fără vreo notificare prealabilă.

INFORMAȚII COMANDĂ, LIVRARE ȘI PLATĂ

Pentru efectuarea unei comenzi vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături de pe site. După recepționarea comenzii veți fi contactat pentru confirmare la numărul de telefon sau adresa de email transmise. În această etapă se vor valida toate detaliile comenzii: produs, preț, modalitate de plată, termen și modalitate de livrare, orice alte detalii legate de comandă. O comandă este considerată fermă și produce obligații contractuale doar după validarea tuturor detaliilor, conform celor specificate mai sus.
Orice comandă care nu poate fi confirmată folosind datele de contact transmise va fi anulată. Anularea unei comenzi ferme se face numai prin notificare scrisă pe adresa dixibijou@yahoo.com și trebuie să conțină toate datele personale furnizate la înregistrarea comenzii ferme. De asemenea, o comandă fermă se consideră anulată dacă produsul nu a putut fi recepționat din vina cumpărătorului în cel mult 30 zile de la înregistrare și nu s-a convenit de comun acord un alt termen de livrare.
Expedierea/ ridicarea de la sediu a produselor se face la termenul agreat în momentul confirmării comenzii.
Termenul de execuție se calculează în zile lucrătoare începând din ziua următoare validării comenzii. Taxa pentru execuția produsului în termen urgent se plătește în avans în momentul efectuării comenzii și nu va fi restituită în cazul refuzului la recepție sau returnării produsului.
Pentru livrările prin curierat va rugăm să luați în calcul o perioadă suplimentară de 24 – 48 de ore. www.dixibijou.ro nu își asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri în livrarea produselor prin firmele de curierat.
Livrarea produselor este gratuită pe teritoriul României pentru localitățile în care există sedii ale firmei de curierat. Taxele suplimentare pentru livrarea în alte localități cad în sarcina cumpărătorului.
Modalitățile de plată acceptate sunt următoarele:
– card – online
– card/ numerar – la sediul nostru
– ramburs – la livrarea prin curier
– virament bancar – în avans

INFORMAȚII GARANȚIE ȘI POLITICĂ DE RETUR

Fiecare bijuterie este însoțită de un certificat de calitate și garanție. Garantăm pentru fiecare bijuterie care iese din atelierul nostru și respectăm toate normele și dispozițiile legale. În certificatul de garanție veți regăsi următoarele detalii:
• datele de identificare și contact ale societății noastre
• numele și caracteristicile principale ale produsului (tipul, puritatea și gramajul aurului; tipul și greutatea pietrelor prețioase)
• data achiziționării
• informații despre garanție
Perioada de garanție este de 5 ani de la data cumpărării și acoperă eventualele defecte de fabricație demonstrabile prin expertiză. În perioada de garanție beneficiați, o dată pe an, de servicii gratuite de întreținere și curățare profesională a bijuteriilor cu diamante.
Produsele achiziționate la distanță pot fi returnate în termen de 30 de zile de la achiziționare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv (cu excepția verighetelor, a produselor personalizate și a celor care nu se pot redimensiona).
Pentru returnarea produselor gravate la solicitarea clientului se percepe o taxa de 100 lei.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original și cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Produsele se pot returna numai după notificare scrisă pe adresa de email dixibijou@yahoo.com.
Produsele pot fi schimbate in termen de 3 luni de la data achiziționării (cu excepția verighetelor, a produselor personalizate și a celor care nu se pot redimensiona).
Taxele sau costurile speciale (ex: taxa de urgență, costul cu eliminarea gravurii) nu vor fi restituite. De asemenea, costurile cu transportul pentru produsele returnate sau pentru cele trimise la redimensionare cad in sarcina cumpărătorului.

DISPOZIȚII FINALE

www.dixibijou.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, ne rezervăm dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prin folosirea acestui site, lansarea unei comenzi sau cumpărarea unui produs, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.